400免费电话:400-886-0085
加载中...

当前位置:新阳光教育 >> 英语单科 >> 学习资料 >> 浏览文章

2020同等学力申硕英语练习题及答案(12)

来源:互联网   更新日期:2019年11月07日     【字体:

  The government is to ban payments to witnesses by newspapers seeking to buy up people involved in prominent cases ____1____ the trial of Rosemary West.

  In a significant ____2____ of legal controls over the press, Lord Irvine, the Lord Chancellor, will introduce a ____3____ bill that will propose making payments to witnesses ____4____ and will strictly control the amount of ____5____ that can be given to a case ____6____ a trial begins.

  In a letter to Gerald Kaufman, chairman of the House of Commons Media Select Committee, Lord Irvine said he ____7____ with a committee report this year which said that self regulation did not ____8____ sufficient control.

  Publication of the letter came two days after Lord Irvine caused a storm of media protest when he said the ____9____ of privacy controls contained in European legislation would be left to judges ____10____ to Parliament.

  The Lord Chancellor said introduction of the Human Rights Bill, which makes the European Convention on Human Rights legally binding in Britain, laid down that everybody was ____11____ to privacy and that public figures could go to court to protect themselves and their families.

  "Press freedoms will be in safe hands with our British judges," he said.

  Witness payments became an ____12____ after West was sentenced to 10 life sentences in 1995. Up to 19 witnesses were ____13____ to have received payments for telling their stories to newspapers. Concerns were raised ____14____ witnesses might be encouraged to exaggerate their stories in court to ____15____ guilty verdicts.


  1、A.as to  B.for instance  C.in particular  D.such as

  2、A.tightening  B.intensifying  C.focusing  D.fastening

  3、A.sketch  B.rough  C.preliminary  D.draft

  4、A.illogical  B.illegal  C.improbable  D.improper

  5、A.publicity  B.penalty  C.popularity  D.peculiarity

  6、A.since  B.if  C.before  D.as

  7、A.sided  B.shared  C.complied  D.agreed

  8、A.present  B.offer  C.manifest  D.indicate

  9、A.translation  B.interpretation  C.exhibition  D.demonstration

  10、A.better than  B.other than  C.rather than  D.sooner than

  11、A.authorized  B.credited  C.entitled  D.qualified

  12、A.impact  B.incident  C.inference  D.issue

  13、A.stated  B.remarked  C.said  D.told

  14、A.what  B.when  C.which  D.that

  15、A.assure  B.confide  C.ensure  D.guarantee


 参考答案:


  1、D 2、A 3、D 4、B 5、A 6、C 7、D 8、B

  9、B 10、C 11、C 12、D 13、C 14、D 15、C

 

上一条:2020年同等学力英语语法练习题(12)下一条:没有了
 
  • 报名提醒

  新阳光免费为考生提供2020年同等学力考试报名提醒服务,资讯动态将在公布后及时告知考生!提交成功还可免费获得新阳光内部编写的学习资料和复习方法各一份,发送至大家邮箱,机不可失哦!

 
  • 推荐资料
 
  • 热点关注