400免费电话:400-886-0085
加载中...

当前位置:新阳光教育 >> 英语单科 >> 学习资料 >> 浏览文章

2018年同等学力英语完形填空练习(22)

来源:互联网   更新日期:2018年04月13日     【字体:

  Among the thousands of business schools now operating around the world you would be hard-pressed to find one that doesn't believe it can teach the skills of entrepreneurship. However, of the people who immediately ____1____ to mind when one thinks of entrepreneurs——Bill Gates, Richard Branson or Oprah Winfrey, for example—few have done more than ____2____ a speech at a business school. ____3____ , a recent study by King's College in London has suggested what many intuitively ____4____ : that entrepreneurship may actually be in the blood—more to do with genes than classroom experience. All of which ____5____ the question—does an entrepreneur really need a business-school education?

  Not surprisingly some of the best-known schools in the field have a ____6____ answer to this: they don't actually profess to create entrepreneurs, ____7____ they nurture innate ability. Or as Timothy Faley of the entrepreneurial institute at Michigan's Ross School of Business ____8____ it: "A good idea is not enough. You need to know how to ____9____ a good idea into a good business."

  Schools do this in a number of ways. One is to ____10____ that faculty are a mix of classic academics and businesspeople with experience of ____11____ their own successful firms. They can also create "incubators" where students ____12____ ideas and rub shoulders on a day-to-day basis with the external business world, receiving both advice and hard cash in the form of investment.

  Arguably such help is now more important than ever. The modern entrepreneur is faced with a more ____13____ world than when Richard Branson began by selling records out of a phone box. According to Patrice Houdayer, head of one of Europe's best-known entrepreneurship schools, EMIYON in France, new businesses used to move through a ____14____ series of growth steps—what he terms garage, local, national and international. Now however, ____15____ the communications revolution, they can leapfrog these stages and go global more or less straightaway—encountering a whole new ____16____ of problems and challenges. In this ____17____ Professor Houdayer maintains that the increasingly ____18____ nature of MBA classes can help the nascent entrepreneur in three ways: by plugging them into an international network of contacts and advisors, by preparing them for the pitfalls and opportunities ____19____ with dealing across different cultures and by ____20____ them to the different ways that business is conducted around the globe.


  1、A.bring  B.call  C.spring  D.apply

  2、A.report  B.deliver  C.prepare  D.compose

  3、A.Indeed  B.Likewise  C.Therefore  D.Furthermore

  4、A.conclude  B.assume  C.neglect  D.suspect

  5、A.stirs  B.arouses  C.proves  D.invites

  6、A.ready  B.unique  C.positive  D.favorable

  7、A.yet  B.rather  C.nor  D.nevertheless

  8、A.states  B.makes  C.puts  D.interprets

  9、A.shift  B.transfer  C.modify  D.transform

  10、A.ensure  B.assure  C.affirm  D.enlighten

  11、A.carrying on  B.setting up  C.working out  D.turning around

  12、A.convey  B.cherish  C.nurture  D.impart

  13、A.complex  B.complicated  C.complementary  D.fantastic

  14、A.variable  B.obvious  C.imperative  D.distinct

  15、A.thanks to  B.but for  C.for all  D.next to

  16、A.bulk  B.host  C.set  D.magnitude

  17、A.position  B.context  C.perspective  D.dimension

  18、A.similar  B.differential  C.diverse  D.versatile

  19、A.interacted  B.combined  C.confronted  D.associated

  20、A.entitling  B.exposing  C.leading  D.committing


 参考答案:

  1、C 2、B 3、A 4、D 5、D 6、A 7、B 8、C 9、D 10、A

  11、B 12、C 13、A 14、D 15、A 16、C 17、B 18、C 19 20、B

 

上一条:2018年同等学力英语基础练习题(3)下一条:没有了
 
  • 报名提醒

  新阳光免费为考生提供2018年同等学力考试报名提醒服务,资讯动态将在公布后及时告知考生!提交成功还可免费获得新阳光内部编写的学习资料和复习方法各一份,发送至大家邮箱,机不可失哦!

 
  • 推荐资料
 
  • 热点关注