400免费电话:400-886-0085
加载中...

当前位置:新阳光教育 >> 英语单科 >> 学习资料 >> 浏览文章

2018年同等学力英语完形填空练习(12)

来源:互联网   更新日期:2018年02月02日     【字体:

  A recent parliamentary report blames the government and the food industry for the growth in obesity. The Department of Transport is blamed for not doing enough to ____1____ facilities for pedestrians and cyclists while ____2____ to pressure from motoring organizations representing car users. The Ministry of Education is ____3____ of selling off school playing fields and not doing enough to ____4____ adequate facilities for physical education and games. Young people in Britain have become crazy about football(soccer and rugby),but too often as ____5____ "couch potatoes"。

  The food industry is blamed for promoting junk food to school children and not doing enough to ____6____ down on sugar,fats and salt in prepared foods. The industry, ____7____ by the current popularity of the Atkins low-carbohydrate diet,has begun to ____8____ ,but it is trying to protect a huge market and will need to do ____9____ more if it is to ____10____ off increased regulation.

  Japan seems less ____11____ so far by the problem of obesity, ____12____ as the Japanese diet becomes increasingly ____13____ (burgers and doughnuts)the problem will grow. ____14____ ,Japanese cuisine has become highly popular in Britain. It is seen as healthy in a different way from the Mediterranean diet ____15____ its emphasis on tomatoes and olive oil combined with red wine.

  A fairly small amount of red wine is now ____16____ as beneficial to the heart, ____17____ its other encouraging properties. But Britain has to do more to ____18____ the problems of alcoholism ____19____ with the binge-drinking culture—including violence and vandalism. Limited consumption of alcohol,as long as it is not ____20____ with driving,is harmless and possibly beneficial.


  1、A.stimulate  B.commend  C.promote  D.elevate

  2、A.submitting  B.subjecting  C.subordinating  D.surrendering

  3、A.charged  B.denounced  C.scolded  D.accused

  4、A.assure  B.ensure  C.secure  D.guard

  5、A.speculating  B.spectating  C.specializing  D.sightseeing

  6、A.fall  B.get  C.cut  D.bring

  7、A.stung  B.bitten  C.chewed  D.licked

  8、A.retort  B.refute  C.respond  D.resolve

  9、A.abundantly  B.considerably  C.extensively  D.principally

  10、A.defend  B.beat  C.hold  D.ward

  11、A.upset  B.affected  C.effected  D.impressed

  12、A.or  B.for  C.but  D.if

  13、A.popularized  B.globalized  C.westernized  D.localized

  14、A.Accordingly  B.Interestingly  C.Surprisingly  D.Strikingly

  15、A.as  B.on  C.but  D.with

  16、A.accepted  B.approved  C.assumed  D.acknowledged

  17、A.but for  B.let alone  C.regardless of  D.much less

  18、A.cope  B.challenge  C.tackle  D.undertake

  19、A.matched  B.related  C.united  D.associated

  20、A.bonded  B.combined  C.merged  D.incorporated


 参考答案:


  1、C 2、A 3、D 4.B 5、B 6、C 7、A 8、C 9、B 10、D

  11、B 12、C 13、C 14、B 15、D 16、A 17、B 18、C 19、D 20、B

 

  • 报名提醒

  新阳光免费为考生提供2019年同等学力考试报名提醒服务,资讯动态将在公布后及时告知考生!提交成功还可免费获得新阳光内部编写的学习资料和复习方法各一份,发送至大家邮箱,机不可失哦!

 
  • 推荐资料
 
  • 热点关注