400免费电话:400-886-0085
加载中...

当前位置:新阳光教育 >> 英语单科 >> 学习资料 >> 浏览文章

2018年同等学力英语完形填空练习(11)

来源:互联网   更新日期:2018年01月29日     【字体:

  Generally speaking, a British is widely regarded as a quiet, shy and conservative person who is ____1____ only among those with whom he is acquainted. When a stranger is at present, he often seems nervous, ____2____ embarrassed. You have to take a commuter train any morning or evening to ____3____ the truth of this. Serious-looking businessmen and women sit reading their newspapers or dozing in a corner; hardly anybody talks, since to do so would be considered quite offensive. ____4____ there is an unwritten but clearly understood code of behavior which, ____5____ broken, makes the offender immediately the object of ____6____ .

  It has been known as a fact that the a British has a ____7____ for the discussion of their weather and that, if given a chance, he will talk about it ____8____ ,Some people argue that it is because the British weather seldom ____9____ forecast and hence becomes a source of interest and ____10____ to everyone. This may be so. ____11____ a British cannot have much ____12____ in the weathermen, who, after promising fine, sunny weather for the following day, are often proved wrong ____13____ a cloud over the Atlantic brings rainy weather to all districts! The man in the street seems to be as accurate——or as inaccurate——as the weathermen in his ____14____ .

  Foreigners may be surprised at the number of references ____15____ weather that the British make to each other in the course of a single day. Very often conversational greetings are ____16____ by comments on the weather. "Nice day, isn't it?" "Beautiful!" may well be heard instead of "Good morning, how are you?" ____17____ the foreigner may consider this exaggerated and comic, it is worthwhile pointing out that it could be used to his advantage. ____18____ he wants to start a conversation with a British but is ____19____ to knowswheresto begin, he could do well to mention the state of the weather. It is a safe subject which will ____20____ an answer from even the most reserved of the British.


  1、A.relaxed  B.frustrated  C.amused  D.exhausted

  2、A.yet  B.otherwise  C.even  D.so

  3、A.experience  B.witness   C. watch   D. undergo

  4、A.Deliberately   B. Consequently  C.Frequently   D. Apparently

  5、A.unless  B.once  C.while   D. as

  6、A.suspicion  B.opposition   C. criticism   D. praise

  7、A.emotion  B.fancy  C.likeliness  D.judgement

  8、A.at length  B.to a great extent  C.from his heart   D. by all means

  9、A.follows   B. predicts   C. defies   D. supports

  10、A.dedication  B.compassion  C.contemplation  D.speculation

  11、A.Still   B. Also  C.Certainly   D. Fundamentally

  12、A.faith  B.reliance  C.honor   D. credit

  13、A.if  B.once  C.when   D. whereas

  14、A.propositions   B. predictions  C.approval  D.defiance

  15、A.about   B. on  C. in   D. to

  16、A.started  B.conducted   C. replaced   D. proposed

  17、A.Since  B.Although   C. However   D. Only if

  18、A.Even if  B.Because  C.If  D.For

  19、A.at a loss  B.at last  C.insgroups  D. on the occasion

  20、A.stimulate   B. constitute  C.furnish   D. provoke


 参考答案:

  1、A 2、C 3、B 4、D 5、B 6、C 7、B 8、A 9、A 10、D

  11、C 12、A 13、C 14、B 15、D 16、C 17、B 18、C 19、A 20、D

 

上一条:2018年同等学力英语基础练习(37)下一条:没有了
 
  • 报名提醒

  新阳光免费为考生提供2018年同等学力考试报名提醒服务,最新动态将第一时间告知考生!提交成功还可免费获得新阳光内部编写的学习资料和复习方法各一份,发送至大家邮箱,机不可失哦!

 
  • 推荐资料
 
  • 热点关注