400免费电话:400-886-0085
加载中...

当前位置:新阳光教育 >> 英语单科 >> 学习资料 >> 浏览文章

2018年同等学力英语完形填空练习(5)

来源:互联网   更新日期:2018年01月10日     【字体:

  Most children with healthy appetites are ready to eat almost anything that is offered them and a child rarely dislikes food ____1____ it is badly cooked. The ____2____ a meal is cooked and served is most important and an ____3____ served meal will often improve a child's appetite. Never ask a child whether he likes or dislikes a food and never ____4____ likes and dislikes in front of him or allow anybody else to do so. If the father says he hates fat meat or the mother ____5____ vegetables in the child's hearing, he is ____6____ to copy this procedure. Take it ____7____ granted that he likes everything and he probably will. Nothing healthful should be omitted from the meal because of a ____8____ dislike. At meal times it is a good ____9____ to give a child a small portion and let him ____10____ back for a second helping rather than give him as ____11____ as he is likely to eat all at once. Do not talk too much to the child _12____ meal times, but let him get on with his food; and do not ____13____ him to leave the table immediately after a meal or he will soon learn to swallow his food ____14____ he can hurry back to his toys. Under ____15____ circumstances must a child be coaxed or forced to eat.


  1、A.if  B.until  C.that  D.unless

  2、A.procedure  B.process  C.way  D.method

  3、A.adequately  B.attractively  C.urgently  D.eagerly

  4、A.remark  B.tell  C.discuss  D.argue

  5、A.opposes  B.denies  C.refuses  D.offends

  6、A.willing  B.possible  C.obliged  D.likely

  7、A.with  B.with  C.over  D.for

  8、A.supposed  B.proved  C.considered  D.related

  9、A.point  B.custom  C.idea  D.plan

  10、A.ask  B.come  C.return  D.take

  11、A.much  B.little  C.few  D.many

  12、A.on  B.over  C.by  D.during

  13、A.agree  B.allow  C.force  D.persuade

  14、A.so  B.until  C.lest  D.although

  15、A.some  B.any  C.such  D.no


 参考答案:

  1、D 2、C 3、B 4、C 5、C 6、D 7、D 8、A

  9、C 10、B 11、A 12、D 13、B 14、A 15、D

 

  • 报名提醒

  新阳光免费为考生提供2019年同等学力考试报名提醒服务,资讯动态将在公布后及时告知考生!提交成功还可免费获得新阳光内部编写的学习资料和复习方法各一份,发送至大家邮箱,机不可失哦!

 
  • 推荐资料
 
  • 热点关注