400免费电话:400-886-0085
加载中...

当前位置:新阳光教育 >> 英语单科 >> 学习资料 >> 浏览文章

2020同等学力申硕英语练习题及答案(10)

来源:互联网   更新日期:2019年10月29日     【字体:

  According to BT's futurologist, Ian Pearson, these are among the developments scheduled for the first few decades of the new millennium(a period of 1,000 years), when supercomputers will dramatically accelerate progress in all areas of life.

  Pearson has ____1____ together to work of hundreds of researchers around the world to produce a ____2____ millennium technology calendar that gives the latest dates when we can expect hundreds of key ____3____ and discoveries to take place. Some of the biggest developments will be in medicine, including an ____4____ life expectancy and dozens of artificial organs ____5____ into use between now and 2040.

  Pearson also ____6____ a breakthrough in computer human links. "By linking ____7____ to our nervous system, computers could pick up ____8____ we feel and, hopefully, simulate ____9____ too so that we can start to ____10____ full sensory environments, rather like the holidays in Total Recall or the Star Trek holodeck," he says.

  But that, Pearson points ____11____, is only the start of man-machine ____12____ :"It will be the beginning of the long process of integration that will ____13____ lead to a fully electronic human before the end of the next century." ____14____ his research, Pearson is able to put dates to most of the breakthroughs that can be predicted. However, there are still no ____15____ for when faster-than-light travel will be ____16____ , or when human cloning will be perfected, or when time travel will be possible.

  But he does ____17____ social problems as a result of technological advances. A boom in neighborhood surveillance cameras will, for example, ____18____ problems in 2010, while the arrival of synthetic ____19____ robots will mean people may not be able to ____20____ between their human friends and the droids. And home appliances will also become so smart that controlling and operating them will result in the breakout of a new psychological disorder-kitchen rage.


  1、A.taken  B.pieced  C.kept  D.made

  2、A.complicated  B.delicate  C.subtle  D.unique

  3、A.breakthroughs  B.findings  C.events  D.incidents

  4、A.expanded  B.extended  C.enlarged  D.enriched

  5、A.being  B.becoming  C.carrying  D.coming

  6、A.schedules  B.plans  C.predicts  D.designs

  7、A.directly  B.instantly  C.precisely  D.automatically

  8、A.that  B.how  C.what  D.all

  9、A.thinking  B.hearing  C.sight  D.feeling

  10、A.form  B.develop  C.find  D.undertake

  11、A.out  B.at  C.to  D.toward

  12、A.program  B.production  C.experiment  D.integration

  13、A.finally  B.ultimately  C.utterly  D.absolutely

  14、A.Through  B.Though  C.During  D.By

  15、A.forecasts  B.articles  C.stories  D.meetings

  16、A.advisable  B.affordable  C.available  D.valuable

  17、A.solve  B.arose  C.exercise  D.expect

  18、A.confront  B.cause  C.witness  D.collect

  19、A.lovely  B.likely  C.lifelike  D.lively

  20、A.distinguish  B.differ  C.diagnose  D.deviate


 参考答案:


  1、B 2、D 3、A 4、B 5、D 6、C 7、A 8、C 9、D 10、B

  11、A 12、D 13、B 14、A 15、A 16、C 17、D 18、B 19、C 20、A

 

上一条:2020年同等学力英语语法练习题(10)下一条:没有了
 
  • 报名提醒

  新阳光免费为考生提供2020年同等学力考试报名提醒服务,资讯动态将在公布后及时告知考生!提交成功还可免费获得新阳光内部编写的学习资料和复习方法各一份,发送至大家邮箱,机不可失哦!

 
  • 推荐资料
 
  • 热点关注