400免费电话:400-886-0085
加载中...

当前位置:新阳光教育 >> 英语单科 >> 学习资料 >> 浏览文章

2019年同等学力申硕英语练习题(25)

来源:互联网   更新日期:2019年05月14日     【字体:

  For the past two years, I have been working on students' evaluation of classroom teaching. I have kept a record of informal conversations ____1____ some 300 students from at ____2____ twenty one colleges and universities. The students were generally ____3____ and direct in their comments ____4____ how course work could be better ____5____ Most of their remarks were kindly ____6____ —with tolerance rather than bitterness—and frequently were softened by the ____7____ that the students were speaking ____8____ some, not all, instructors. Nevertheless, ____9____ the following suggestions and comments indicate, students feel ____10____ with things as they are in the classroom.


  1、A.involving  B.counting  C.covering  D.figuring

  2、A.best  B.least  C.length  D.large

  3、A.reserved  B.hard working  C.polite  D.frank

  4、A.over  B.at  C.on  D.of

  5、A.presented  B.submitted  C.described  D.written

  6、A.received  B.addressed  C.made  D.taken

  7、A.occasion  B.truth  C.case  D.fact

  8、A.on  B.about  C.at  D.with

  9、A.though  B.as  C.whether  D.if

  10、A.dissatisfied  B.unsatisfactory  C.satisfied  D.satisfactory


 参考答案:

  1、A 2、B 3、D 4、C 5、A

  6、C 7、C 8、B 9、B 10、A

 

  • 报名提醒

  新阳光免费为考生提供2020年同等学力考试报名提醒服务,资讯动态将在公布后及时告知考生!提交成功还可免费获得新阳光内部编写的学习资料和复习方法各一份,发送至大家邮箱,机不可失哦!

 
  • 推荐资料
 
  • 热点关注