400免费电话:400-886-0085
加载中...

当前位置:新阳光教育 >> 英语单科 >> 学习资料 >> 浏览文章

2018年同等学力英语完形填空练习(28)

来源:互联网   更新日期:2018年05月17日     【字体:

  NASA successfully ____1____ space shuttle Discovery on Tuesday, but anxiously ____2____ video showing debris ____3____ from the craft during liftoff, the same problem that caused the fatal Columbia ____4____ 2-1/2 years earlier.

  The debris did not ____5____ to hit the shuttle during the smooth morning blastoff, marking a triumphant U.S. return to ____6____ space travel after the long struggle to ____7____ from Columbia's breakup over Texas.

  Engineers hoped to know by Sunday whether Discovery was damaged and whether the crew should ____8____ repairs, flight operations manager John Shannon said.

  A chunk of foam from an external fuel tank ____9____ Columbia's wing during liftoff on Jan. 16, 2003, and caused a breach that ____10____ the shuttle apart when it reentered Earth's ____11____ 16 days later. All seven astronauts ____12____ were killed.

  Discovery, also carrying seven crew members, ____13____ into slightly hazy skies on Tuesday, leaving behind a trail of smoke and flames, while the roar of its booster rockets rattled windows and shook the ground ____14____ Cape Canaveral in Florida.

  "I want to ask you all to take note of what you saw here today," said NASA's new administrator Michael Griffin, basking in a palpable sense of relief that swept through the launch management team after Discovery safely reached ____15____.


  1、A.initiated  B.started  C.launched  D.lifted

  2、A.recovered  B.reviewed  C.reduced  D.recast

  3、A.falling  B.topping  C.departing  D.diving

  4、A.disaster  B.drama  C.incident D. dilemma

  5、A.like  B.seek  C.approach  D.appear

  6、A.human  B.mankind  C.peopled D. manned

  7、A.remind  B.recover  C.recall  D.repeat

  8、A.deny  B.tempt  C.term  D.attempt

  9、A.hit  B.touch  C.bounce D. encounter

  10、A.cut  B.divided  C.taken D .tore

  11、A.field  B.ring  C.atmosphere D. surface

  12、A.boarded  B.aboard C. hooked  D.dwelled

  13、A.flied  B.sent C. scooted D. soared

  14、A.across  B.crossing  C.through  D.thereafter

  15、A.ring  B.sky  C. orbit  D. earth


 参考答案:

  1、C 2、B 3、A 4、A 5、D 6、D 7、B 8、D

  9、A 10、D 11、C 12、B 13、D 14、A 15、C

 

上一条:2018年同等学力英语基础练习题(9)下一条:没有了
 
  • 报名提醒

  新阳光免费为考生提供2019年同等学力考试报名提醒服务,资讯动态将在公布后及时告知考生!提交成功还可免费获得新阳光内部编写的学习资料和复习方法各一份,发送至大家邮箱,机不可失哦!

 
  • 推荐资料
 
  • 热点关注