400免费电话:400-886-0085
加载中...

当前位置:新阳光教育 >> 英语单科 >> 学习资料 >> 浏览文章

2018年同等学力英语完形填空练习(26)

来源:互联网   更新日期:2018年05月09日     【字体:

  Most people have no idea of the hard work and worry that go into the collecting of those fascinating birds and animals that they pay to see in the zoo. One of the questions that is always asked of me is ____1____ I became an animal collector in the first ____2____.The answer is that I have always been interested in animals and zoos. According to my parents, the first word I was able to say with any ____3____ was not the conventional “mamma” or “daddy”, ____4____ the word “zoo”, which I would ____5____ over and over again with a shrill ____6____ until someone, ins groups to ____7____ me up, would take me to the zoo. When I ____8____ a little older, we lived in Greece and I had a great ____9____ of pets, ranging from owls to seahorses, and I spent all my spare time ____10____ the countryside in search of fresh specimens to ____11____ to my collection of pets. ____12____ on I went for a year to the City Zoo, as a student ____13____ , to get experience of the large animals, such as lions, bears, bison and ostriches, ____14____ were not easy to keep at home. When I left, I ____15____ had enough money of my own to be able to finance my first trip and I have been going regularly ever since then. Though a collector's job is not an easy one and is full of disappointments ,it is certainly a job which will appeal to all those who love animals and travel .


  1、A.how  B.where  C.when  D.whether

  2、A.region  B.field  C.place  D.case

  3、A.clarity  B.emotion  C.sentiment  D.affection

  4、A.except  B.but  C.except for  D.but for

  5、A.recite  B.recognize  C.read  D.repeat

  6、A.volume  B.noise  C.voice  D.pitch

  7、A.close  B.shut  C.stop  D.comfort

  8、A.grew  B.was growing  C.grow  D.grown

  9、A.many  B.amount  C.number  D.supply

  10、A.living  B.cultivating  C.reclaiming  D.exploring

  11、A.increase  B.include  C.add  D.enrich

  12、A.later  B.further  C.then  D.subsequently

  13、A.attendant  B.keeper  C.member  D.aide

  14、A.who  B.they  C.of which  D.which

  15、A.luckily  B.gladly  C.nearly  D.successfully


 参考答案:

  1、A 2、C 3、A 4、B 5、D 6、C 7、B

  8、A 9、C 10、D 11、C 12、A 13、D 14、D 15、D

 

  • 报名提醒

  新阳光免费为考生提供2018年同等学力考试报名提醒服务,资讯动态将在公布后及时告知考生!提交成功还可免费获得新阳光内部编写的学习资料和复习方法各一份,发送至大家邮箱,机不可失哦!

 
  • 推荐资料
 
  • 热点关注