400免费电话:400-886-0085
加载中...

当前位置:新阳光教育 >> 英语单科 >> 学习资料 >> 浏览文章

2018年同等学力英语完形填空练习(16)

来源:互联网   更新日期:2018年03月12日     【字体:

  Chronic insomnia is a major public health problem. And too many people are using ____1____ therapies,even while there are a few treatments that do work. Millions of Americans ____2____ awake at night counting sheep or have a stiff drink or ____3____ an pill,hoping it will make them sleepy. ____4____ experts agree all that self-medicating is a bad idea,and the causes of chronic insomnia remain ____5____ .

  Almost a third of adults have trouble sleeping,and about 10 percent have ____6____ of daytime impairment that signal true insomnia. But ____7____ the complaints,scientists know surprisingly little about what causes chronic insomnia,its health consequences and how best to treat it,a panel of specialists ____8____ together by the National Institutes of Health concluded Wednesday. The panel called ____9____ a broad range of research into insomnia, ____10____ that if scientists understood its ____11____ causes,they could develop better treatments.

  Most,but not all,insomnia is thought to ____12____ other health problems,from arthritis and depression to cardiovascular disease. The question often is whether the insomnia came first or was a result of the other diseases and how trouble sleeping in ____13____ complicates those other problems. Other diseases ____14____ ,the risk of insomnia seems to increase with age and to be more ____15____ among women,especially after their 50s. Smoking,caffeine and numerous ____16____ drugs also affect sleep.

  The NIH is spending about $200 million this year on sleep-related research,some ____17____ to specific disorders and others ____18____ the underlying scientific laws that control the nervous system of sleep. The agency was ____19____ the panel's review before deciding what additional work should be ____20____ at insomnia.


  1、A.unproven  B.unknown  C.improper  D.imperative

  2、A.fall  B.lie  C.seem  D.become

  3、A.prescribe  B.pop  C.abuse  D.experiment

  4、A.And  B.Though  C.Thus  D.But

  5、A.peculiar  B.anonymous  C.mysterious  D.unexpected

  6、A.signals  B.symptoms  C.signs  D.symbols

  7、A.in addition to  B.except for  C.owing to  D.for all

  8、A.pulled  B.collected  C.brought  D.drawn

  9、A.on  B.for  C.up  D.in

  10、A.noting  B.notifying  C.nosing  D.nominating

  11、A.undertaking  B.underlining  C.underlying  D.undermining

  12、A.cause  B.accompany  C.follow  D.attend

  13、A.short  B.case  C.essence  D.turn

  14、A.inside  B.outside  C.aside  D.besides

  15、A.common  B.popular  C.frequent  D.regular

  16、A.conscription  B.description  C.subscription  D.prescription

  17、A.aimed  B.targeted  C.designated  D.designed

  18、A.examining  B.inspecting  C.verifying  D.assessing

  19、A.conducting  B.awaiting  C.receiving  D.considering

  20、A.assigned  B.charged  C.directed  D.attended


 参考答案:

  1、A 2、B 3、B 4、D 5、C 6、B 7、D 8、C 9、B 10、A

  11、C 12、B 13、D 14、C 15、A 16、D 17、B 18、A 19、B 20、C

 

  • 报名提醒

  新阳光免费为考生提供2019年同等学力考试报名提醒服务,资讯动态将在公布后及时告知考生!提交成功还可免费获得新阳光内部编写的学习资料和复习方法各一份,发送至大家邮箱,机不可失哦!

 
  • 推荐资料
 
  • 热点关注