400免费电话:400-886-0085
加载中...

当前位置:新阳光教育 >> 英语单科 >> 学习资料 >> 浏览文章

2018年同等学力英语完形填空练习(15)

来源:互联网   更新日期:2018年03月08日     【字体:

  Historically, humans get serious about avoiding disasters only after one has just struck them. ____1____ that logic, 2006 should have been a breakthrough year for rational behavior. With the memory of 9/11 still ____2____ in their minds, Americans watched hurricane Katrina, the most expensive disaster in U.S. history, on live TV. Anyone who didn’t know it before should have learned that bad things can happen. And they are made ____3____ worse by our willful blindness to risk as much as our ____4____ to work together before everything goes to hell.

  Granted, some amount of delusion (错觉) is probably part of the human condition. In A.D. 63, Pompeii was seriously damaged by an earthquake, and the locals immediately went to work ____5____ .in the same spot—until they were buried altogether by a volcano eruption 16 years later. But a review of the past year in disaster history suggests that modern Americans are particularly bad at ____6____ themselves from guaranteed threats. We know more than we ____7____ did about the dangers we face. But it turns ____8____ that in times of crisis, our greatest enemy is ____9____ the storm, the quake or the ____10____ itself. More often, it is ourselves.

  So what has happened in the year that ____11____ the disaster on the Gulf Coast? In New Orleans, the Army Corps of Engineers has worked day and night to rebuild the flood walls. They have got the walls to ____12____ they were before Katrina, more or less. That’s not ____13____ we can now say with confidence. But it may be all ____14____ can be expected from one year of hustle (忙碌).

  Meanwhile, New Orleans officials have crafted a plan to use buses and trains to evacuate the sick and the disabled. The city estimates that 15,000 people will need a ____15____ out. However, state officials have not yet determined where these people will be taken. The negotiations with neighboring communities are ongoing and difficult.


  1、A.To  B.By  C.On  D.For

  2、A.fresh  B.obvious  C.apparent  D.evident

  3、A.little  B.less  C.more  D.much

  4、A.reluctance  B.rejection  C.denial  D.decline

  5、A.revising  B.refining  C.rebuilding  D.retrieving

  6、A.preparing  B.protesting  C.protecting  D.prevailing

  7、A.never  B.ever  C.then  D.before

  8、A.up  B.down  C.over  D.out

  9、A.merely  B.rarely  C.incidentally  D.accidentally

  10、A.surge  B.spur  C.surf  D.splash

  11、A.ensued  B.traced  C.followed  D.occurred

  12、A.which  B.where  C.what  D.when

  13、A.enough  B.certain  C.conclusive  D.final

  14、A.but  B.as  C.that  D.those

  15、A.ride  B.trail  C.path  D.track


 参考答案:

  1、B 2、A 3、D 4、A 5、C 6、C 7、B 8、D

  9、B 10、A 11、C 12、B 13、A 14、C 15、A

 

  • 报名提醒

  新阳光免费为考生提供2019年同等学力考试报名提醒服务,资讯动态将在公布后及时告知考生!提交成功还可免费获得新阳光内部编写的学习资料和复习方法各一份,发送至大家邮箱,机不可失哦!

 
  • 推荐资料
 
  • 热点关注