400免费电话:400-886-0085
加载中...

当前位置:新阳光教育 >> 英语单科 >> 学习资料 >> 浏览文章

2018年同等学力英语完形填空练习(14)

来源:互联网   更新日期:2018年03月06日     【字体:

  The mass media is a big part of our culture,yet it can also be a helper,adviser and teacher to our young generation. The mass media affects the lives of our young by acting as a(an) ____1____ for a number of institutions and social contacts. In this way,it ____2____ a variety of functions in human life.

  The time spent in front of the television screen is usually at the ____3____ of leisure:there is less time for games,amusement and rest. ____4____ by what is happening on the screen,children not only imitate what they see but directly ____5____ themselves with different characters. Americans have been concerned about the ____6____ of violence in the media and its ____7____ harm to children and adolescents for at least forty years. During this period,new media ____8____ ,such as video games,cable television,music videos,and the Internet. As they continue to gain popularity,these media, ____9____ television, ____10____ public concern and research attention.

  Another large societal concern on our young generation ____11____ by the media,is body image. ____12____ forces can influence body image positively or negatively. ____13____ one,societal and cultural norms and mass media marketing ____14____ our concepts of beauty. In the mass media,the images of ____15____ beauty fill magazines and newspapers, ____16____ from our televisions and entertain us ____17____ the movies. Even in advertising,the mass media ____18____ on accepted cultural values of thinness and fitness for commercial gain. Young adults are presented with a ____19____ defined standard of attractiveness,a(n) ____20____ that carries unrealistic physical expectations.


  1、A.alternative  B.preference  C.substitute  D.representative

  2、A.accomplishes  B.fulfills  C.provides  D.suffices

  3、A.risk  B.mercy  C.height  D.expense

  4、A.Absorbed  B.Attracted  C.Aroused  D.Addicted

  5、A.identify  B.recognize  C.unify  D.equate

  6、A.abundance  B.incidence  C.prevalence  D.reccurrence

  7、A.disposed  B.hidden  C.implicit  D.potential

  8、A.merged  B.emerged  C.immerged  D.submerged

  9、A.apart from  B.much as  C.but for  D.along with

  10、A.promote  B.propel  C.prompt  D.prosper

  11、A.inspired  B.imposed  C.delivered  D.contributed

  12、A.External  B.Exterior  C.Explicit  D.Exposed

  13、A.As  B.At  C.For  D.In

  14、A.mark  B.effect  C.impact  D.shock

  15、A.generalized  B.regularized  C.standardized  D.categorized

  16、A.boom  B.bottom  C.brim  D.beam

  17、A.over  B.with  C.on  D.at

  18、A.play  B.take  C.profit  D.resort

  19、A.barely  B.carefully  C.narrowly  D.subjectively

  20、A.ideal  B.image  C.stereotype  D.criterion


 参考答案:


  1、C 2、B 3、D 4、B 5、A 6、C 7、D 8、B 9、D 10、C

  11、B 12、A 13、C 14、C 15、C 16、A 17、D 18、A 19、C 20、A

 

  • 报名提醒

  新阳光免费为考生提供2019年同等学力考试报名提醒服务,资讯动态将在公布后及时告知考生!提交成功还可免费获得新阳光内部编写的学习资料和复习方法各一份,发送至大家邮箱,机不可失哦!

 
  • 推荐资料
 
  • 热点关注