400免费电话:400-886-0085
加载中...

当前位置:新阳光教育 >> 英语单科 >> 学习资料 >> 浏览文章

2018年同等学力英语完形填空练习(13)

来源:互联网   更新日期:2018年02月06日     【字体:

  As former colonists of Great Britain,the Founding Fathers of the United States adopted much of the legal system of Great Britain. We have a"common law",or law made by courts ____1____ a monarch or other central governmental ____2____ like a legislature. The jury,a ____3____ of ordinary citizens chosen to decide a case,is an ____4____ part of our common-law system.

  Use of juries to decide cases is a ____5____ feature of the American legal system. Few other countries in the world use juries as we do in the United States. ____6____ the centuries,many people have believed that juries in most cases reach a fairer and more just result ____7____ would be obtained using a judge ____8____ ,as many countries do. ____9____ a jury decides cases after" ____10____ ",or discussions among a group of people,the jury's decision is likely to have the ____11____ from many different people from different backgrounds,who must as a group decide what is right.

  Juries are used in both civil cases,which decide ____12____ among ____13____ citizens,and criminal cases,which decide cases brought by the government ____14____ that individuals have committed crimes. Juries are selected from the U.S. citizens and ____15____  Jurors,consisting of ____16____ numbers,are called for each case requiring a jury.

  The judge ____17____ to the case ____18____ the selection of jurors to serve as the jury for that case. In some states, ____19____ jurors are questioned by the judge;in others,they are questioned by the lawyers representing the ____20____ under rules dictated by state law.


  1、A.other than  B.rather than  C.more than  D.or rather

  2、A.agency  B.organization  C.institution  D.authority

  3、A.panel  B.crew  C.band  D.flock

  4、A.innate  B.intact  C.integral  D.integrated

  5、A.discriminating  B.distinguishing  C.determining  D.diminishing

  6、A.in  B.by  C.after  D.over

  7、A.that  B.which  C.than  D.as

  8、A.alike  B.alone  C.altogether  D.apart

  9、A.Although  B.Because  C.If  D.While

  10、A.deliberations  B.meditations  C.reflections  D.speculations

  11、A.outline  B.outcome  C.input  D.intake

  12、A.arguments  B.controversies  C.disputes  D.hostilities

  13、A.fellow  B.individual  C.personal  D.private

  14、A.asserting  B.alleging  C.maintaining  D.testifying

  15、A.assembled  B.evoked  C.rallied  D.summoned

  16、A.set  B.exact  C.given  D.placed

  17、A.allocated  B.allotted  C.appointed  D.assigned

  18、A.administers  B.manages  C.oversees  D.presides

  19、A.inspective  B.irrespective  C.perspective  D.prospective

  20、A.bodies  B.parties  C.sides  D.units


 参考答案:

  1、B 2、D A 4、C 5、B 6、D 7、C 8、B 9、B 10、A


  11、C 12、C 13、D 14、B 15、D 16、A 17、D 18、C 19、D 20、B

 

  • 报名提醒

  新阳光免费为考生提供2019年同等学力考试报名提醒服务,资讯动态将在公布后及时告知考生!提交成功还可免费获得新阳光内部编写的学习资料和复习方法各一份,发送至大家邮箱,机不可失哦!

 
  • 推荐资料
 
  • 热点关注