400免费电话:400-886-0085
加载中...

当前位置:新阳光教育 >> 英语单科 >> 学习资料 >> 浏览文章

2018年同等学力英语完形填空练习(6)

来源:互联网   更新日期:2018年01月12日     【字体:

  Some historian say that the most important contribution of Dwight Eisenhower's presidency (总统任期) in the 1950s was the U.S. interstate highway system. It was a massive project, easily surpassing the scale of such previous human __1__ as the Panama Canal. Eisenhower's interstate highways __2__ the nation together in new ways and __3__ major economic growth by making commerce less __4__. Today, an information superhighway has been built-an electronic network that __5__ libraries, corporations, government agencies and individuals. This electronic superhighway is called the Internet, __6__ it is the backbone (主干) of the World Wide Web.

  The Internet had its __7__ in a 1969 U.S. Defense Department computer network called Arpanet, which __8__ Advanced Research Projects Agency Network. The Pentagon built the network for military contractors and universities doing military research to __9__ information. In 1983 the National Science Foundation (NSF), __10__ mission is to promote science, took over.

  This new NSF network attracted more and more institutional users, may of __11__ had their own internal networks. For example, most universities that __12__ the NSF network had intercampus computer networks. The NSF network then became a connector for thousands of other networks. __13__ a backbone system that interconnects networks, internet was a name that fit.

  So we can see that the Internet is the wired infrastructure (基础设施) on which web __14__ move. It began as a military communication system, which expanded into a government-funded __15__ research network.

  Today, the Internet is a user-financed system tying intuitions of many sorts together into an "information superhighway."


  1、A.behaviors  B.endeavors  C.inventions  D.elements

  2、A.packed  B.stuck  C.suppressed  D.bound

  3、A.facilitated  B.modified  C.mobilized  D.terminated

  4、A.competitive  B.comparative  C.exclusive  D.expensive

  5、A.merges  B.connects  C.relays  D.unifies

  6、A.and  B.yet  C.or  D.while

  7、A.samples  B.sources  C.origins  D.precedents

  8、A.stood by  B.stood for  C.stood against  D.stood over

  9、A.exchange  B.bypass  C.switch  D.interact

  10、A.their  B.that  C.when  D.whose

  11、A.what  B.which  C.these  D.them

  12、A.joined  B.attached  C.participated  D.involved

  13、A.With  B.By  C.In  D.As

  14、A.contexts  B.signs  C.messages  D.leaflets

  15、A.citizen  B.civilian  C.amateur  D.resident


 参考答案:

  1、B 2、D 3、A 4、C 5、B 6、A 7、C 8、B

  9、A 10、D 11、B 12、A 13、D 14、C 15、B

 

  • 报名提醒

  新阳光免费为考生提供2018年同等学力考试报名提醒服务,资讯动态将在公布后及时告知考生!提交成功还可免费获得新阳光内部编写的学习资料和复习方法各一份,发送至大家邮箱,机不可失哦!

 
  • 推荐资料
 
  • 热点关注