400免费电话:400-886-0085
加载中...

当前位置:新阳光教育 >> 英语单科 >> 学习资料 >> 浏览文章

2018年同等学力英语完形填空练习(4)

来源:互联网   更新日期:2018年01月08日     【字体:

  The regular use of text messages and e-mails can ____1____ the IQ more than twice as ____2____ as smoking marijuana That is the ____3____ of psychologists who have found that tapping ____4____ on a mobile phone or computer keypad or ____5____ them for electronic messages temporarily knocks up to 10 points ____6____ the user's IQ.

  This rate of decline in intelligence compares ____7____ with the four-point drop in IQ ____8____ with smoking marijuana, according to British researchers, who have ____9____ the fleeting phenomenon of enhanced stupidity as "infomania". Research on sleep ____10____ suggests that the IQ drop caused by electronic ____11____ is also equivalent to a wakeful night.

  Infomania is mainly a problem for adult workers, especially men, the study commissioned by Hewlett Packard, the technology company, has concluded.

  The noticeable drop in IQ is ____12____ to the constant distraction of "always on" technology when employees should be concentrating on what they are paid to do. Infomania means that they lose concentration as their minds remain fixed in an almost ____13____ state of readiness to react to technology instead of focusing on the task in hand.

  The brain also finds it hard to ____14____ with juggling lots of tasks at once, reducing its overall effectiveness, the report added. And while modern technology can have huge benefits, ____15____ use can be damaging not only to a person's mind, but to their social life.


  1、A.increase  B.add  C.decline  D.lower

  2、A.well  B.much  C.few  D.little

  3、A.decision  B.conduction  C.claim  D.call

  4、A.up  B.away  C.to  D with

  5、A.investigating  B.checking  C.writing  D.sending

  6、A.in  B.on  C.off  D.up

  7、A.favourably  B.unfavourably  C.efficiently  D.effectively

  8、A.associated  B.concerned  C.in terms  D.connected

  9、A.meant  B.wrote  C.labored  D.labeled

  10、A.deprivation  B.likeness  C.inclination  D.tendency

  11、A.carelessness  B.obsession  C.favor  D.habit

  12、A.concerned  B.resulted  C.attributed  D contributed

  13、A.promising  B.permanent  C.temporary  D.prospective

  14、A.come  B.coordinate  C.cope  D.cut

  15、A.less  B.exterior  C.extra  D.excessive


 参考答案:


  1、D 2、B 3、C 4、B 5、B 6、C 7、B 8、A

  9、D 10、A 11、B 12、C 13、B 14、C 15、D

 

  • 报名提醒

  新阳光免费为考生提供2019年同等学力考试报名提醒服务,资讯动态将在公布后及时告知考生!提交成功还可免费获得新阳光内部编写的学习资料和复习方法各一份,发送至大家邮箱,机不可失哦!

 
  • 推荐资料
 
  • 热点关注